Tasapainoa yrittäjän arkeen – itsensä johtamisen iltapäivä

Tasapainoa yrittäjän arkeen – itsensä johtamisen iltapäivä

Alkaa:
30
torstai maaliskuu 2023
event_time13:00
Päättyy:
30
torstai maaliskuu 2023
event_time16:00
Paikka: ticket_iconHub Panostamo, Microkatu 1, 70210 Kuopio
Ilmoittautuminen/liput: location_iconIlmoittaudu mukaan

Tervetuloa mukaan erityisesti yksinyrittäjille suunnattuun tapahtumaan: Tasapainoa yrittäjän arkeen – itsensä johtamisen iltapäivä. Luvassa on pientä purtavaa,  keskustelua ja asiaa aiheesta ja aiheen vierestä. Keskustelua vetämässä Sanna Laitinen (Sannan Sanat).

Aikataulu:

klo 13 Välipalaa ja virittäytyminen teemaan

klo 14-15 Coaching/Sanna Laitinen

klo 15-16 Loppukeskustelut

Tavoitteena on löytää konkreettisia apukeinoja omaan ajanhallintaan ja löytää siihen vaikuttavia asioita kuten opetella tunnistamaan aikavarkaita.

Ryhmäohjauksessa jokainen osallistuja asettaa omaan arkeensa soveltuvia ajanhallintaan ja työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen liittyviä tavoitteita. Ohjauksen tavoitteena on auttaa osallistujia löytämään omat voimavaransa, asettamaan tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseksi. Coachaukseen kuuluvat myös ohjatut rentoutus- ja mielikuvaharjoitukset.

Tilaisuus on keskusteleva ja luottamuksellinen.

Ilmoittautuminen tästä linkistä https://bit.ly/3YB1L8Y

Tule sellaisena kuin olet!

Ps. Sanna tarjoaa osallistujille mahdollisuuden maksuttomaan 1/2 h henkilökohtaiseen lisäcoachaukseen oman tavoitteen edistämiseksi.

Tapahtuman järjestää Kuopionseudun Uusyrityskeskus ja Hub Panostamo.  Lisätiedot: 044 787 08 60 / Henna

Huom! Tilaisuus toteutetaan lähitoteutuksena Hub Panostamolla (Microkatu 1, L-osa, 4.kerros). Halutessasi voit tulla työskentelemään viihtyisiin tiloihimme klo 8-13 ennen tilaisuuden alkua (ilmoita tästä ennakkoon info@hubpanostamo.fi). Sisäpihalla on maksullista parkkitilaa. Jos sinulla on haasteita löytää perille, soita: 044 787 08 60 / Henna

Joko olet valmis astumaan mukaan yhteisöömme?

Me olemme valmiit ottamaan uudet jäsenet avosylin vastaan. Tai jos mieluummin kaipaat omaa rauhaa, on sitäkin tarjolla. Tule mukaan meidän jengiin!