Tasapainoa yrittäjän arkeen – itsensä johtamisen iltapäivä

Tasapainoa yrittäjän arkeen – itsensä johtamisen iltapäivä

Alkaa:
30
torstai maaliskuu 2023
event_time13:00
Päättyy:
30
torstai maaliskuu 2023
event_time16:00
Paikka: ticket_iconHub Panostamo, Microkatu 1, 70210 Kuopio
Ilmoittautuminen/liput: location_iconIlmoittaudu mukaan

Tervetuloa mukaan erityisesti yksinyrittäjille suunnattuun tapahtumaan: Tasapainoa yrittäjän arkeen – itsensä johtamisen iltapäivä. Luvassa on pientä purtavaa,  keskustelua ja asiaa aiheesta ja aiheen vierestä. Keskustelua vetämässä Sanna Laitinen (Sannan Sanat).

Aikataulu:

klo 13 Välipalaa ja virittäytyminen teemaan

klo 14-15 Coaching/Sanna Laitinen

klo 15-16 Loppukeskustelut

Tavoitteena on löytää konkreettisia apukeinoja omaan ajanhallintaan ja löytää siihen vaikuttavia asioita kuten opetella tunnistamaan aikavarkaita.

Ryhmäohjauksessa jokainen osallistuja asettaa omaan arkeensa soveltuvia ajanhallintaan ja työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen liittyviä tavoitteita. Ohjauksen tavoitteena on auttaa osallistujia löytämään omat voimavaransa, asettamaan tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseksi. Coachaukseen kuuluvat myös ohjatut rentoutus- ja mielikuvaharjoitukset.

Tilaisuus on keskusteleva ja luottamuksellinen.

Ilmoittautuminen tästä linkistä https://bit.ly/3YB1L8Y

Tule sellaisena kuin olet!

Ps. Sanna tarjoaa osallistujille mahdollisuuden maksuttomaan 1/2 h henkilökohtaiseen lisäcoachaukseen oman tavoitteen edistämiseksi.

Tapahtuman järjestää Kuopionseudun Uusyrityskeskus ja Hub Panostamo.  Lisätiedot: 044 787 08 60 / Henna

Huom! Tilaisuus toteutetaan lähitoteutuksena Hub Panostamolla (Microkatu 1, L-osa, 4.kerros). Halutessasi voit tulla työskentelemään viihtyisiin tiloihimme klo 8-13 ennen tilaisuuden alkua (ilmoita tästä ennakkoon info@hubpanostamo.fi). Sisäpihalla on maksullista parkkitilaa. Jos sinulla on haasteita löytää perille, soita: 044 787 08 60 / Henna

Lisää tapahtumia

Katso kaikki tapahtumat

Joko olet valmis astumaan mukaan yhteisöömme?

Me olemme valmiit ottamaan uudet jäsenet avosylin vastaan. Tai jos mieluummin kaipaat omaa rauhaa, on sitäkin tarjolla. Tule mukaan meidän jengiin!