Hub Panostamo on kuopiolainen co-working-tila ja yritysyhteisö ‒ mutta vielä sitäkin enemmän olemme mielentila.

Toivomme, että olemme jäsenillemme paljon enemmän kuin pelkkä osoite ja työpöytä, jonka ääressä ahertaa. Rakennamme paikallisten yritysten avointa yhteisöä ja osaamisverkostoa, kasvualustaa kehittymiseen ja tukikohtaa hyvinvointiin. Sellaisen yhteisön, jossa on hyvä olla ja johon halutaan kuulua.

Hub Panostamo on jäsentensä yhteinen asia.

Jokaiselle yrittäjälle tärkeintä on oman yrityksen menestyminen ja kehittyminen. Mutta onnistumiset syntyvät aina kanssakäymisestä, ja näitä menestystarinoita haluamme olla osaltamme luomassa. Jäsenemme voivat kehittää yhteisön suojissa niin omaa kuin yhteistäkin liiketoimintaa ja olla monimuotoinen joukko, jota yhdistää oman yrityksen kehittämisen lisäksi halu kuulua itäsuomalaiseen yritysyhteisöön.

Hub Panostamo on kohtaamispaikka. Yhteisössämme voi jakaa osaamista, ideoida, oppia toisilta ja tarjota kanssayrittäjille sitä vertaistukea ja työkaveruutta, jota yksin kotitoimistolla on vaikea tavoittaa. Tuemme aloittelevia yrittäjiä ja annamme kokeneemmille tilaisuuden toimia yhteisön sisällä sparraajina ja mentoreina. Toivomme, että meille rakentuu kannustava ja mielekäs toimintaympäristö, josta jokainen löytää luontevasti oman paikkansa.

Niin, toki vuokraamme myös konkreettista työtilaa.

Meiltä saat joustavia ja erilaisten yrittäjien tarpeisiin taipuvia toimitiloja Kuopion voimakkaasti kasvavassa Savilahdessa. Mutta emme ajattele, että Hub Panostamo olisi vain satunnainen joukko ihmisiä samalla toimistolla, vaan paremminkin voima, joka pystyy muuttamaan kuopiolaista yrittäjäkenttää.

Olemme vasta taipaleemme alussa rakentamassa yrittäjien elävää ja kuplivaa yhteisöä ja yhteisöllistä toimitilaa. Uskomme, että Hub Panostamosta kasvaa spontaanien ajatusten, ideoiden ja kohtaamisten tuttavallinen yhteisö, jossa omaa yritystoimintaa tuntuu hyvältä kehittää ja viedä eteenpäin ‒ ja jonka tiloista ehkä joskus kasvetaan ulos mutta yhteisö jää. Sellainen moderni ja rohkea, leikkisä ja ehkä vähän räikeäkin yhteisö.

Hub Panostamon tarinaa on kirjoitettu vasta ensimmäisen sivun verran, emmekä oikeastaan malta odottaa, millainen siitä tulee. Ainakin tekijöidensä näköinen, paikallinen ja uudenlainen. Saadaankohan me sinutkin mukaan?

Joko olet valmis astumaan mukaan yhteisöömme?

Me olemme valmiit ottamaan uudet jäsenet avosylin vastaan. Tai jos mieluummin kaipaat omaa rauhaa, on sitäkin tarjolla. Tule mukaan meidän jengiin!