Ohjelmistokehitysvalmennukset

Ohjelmistokehitysvalmennukset

Alkaa:
05
keskiviikko lokakuu 2022
event_time09:00
Päättyy:
06
torstai lokakuu 2022
event_time15:00
Paikka: ticket_iconEtänä
Ilmoittautuminen/liput: location_iconIlmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan Buutti Oy:n 1-to-1 huippuvalmennukseen, jossa käydään läpi ohjelmistokehitykseen liittyviä kysymyksiäsi.

Peetu Nuottajärvi on ohjelmistokehittäjä ja tietotekniikan alan yrittäjä. Oman yrityksen hän perusti 4 tuttavansa kanssa vuonna 2017 ja on siitä lähtien rakentanut asiakkailleen web- ja mobiilisovelluksia. Peetu tarjoaa ohjelmistoalan tuleville ja varhaisen vaiheen yrityksille teknistä valmennusta. Onko sinulla kysymyksiä kuten:

  • Mitä asioita ottaa huomioon uuden tuotteen ohjelmistokehityksessä?

  • Kuinka vaikea tuoteideani on teknisesti toteuttaa?

  • Paljonko tuotteeni ohjelmistokehitys maksaa?

  • Mitä vaiheita onnistuneen ohjelmistotuotteen kehityksessä on?

  • Miten pystyn mahdollisesti säästämään yrityksen aloituskustannuksista?

Peetulla on kokemusta niin ohjelmoinnista, projektinhallinnasta kuin yrityksen pyörittämisestä. Yritys “Buutti” on viidessä vuodessa kasvanut 100 henkiseksi organisaatioksi jonka liikevaihto oli 2021 5,9 miljoonaa. Tällä hetkellä Peetu keskittyy nimenomaan Startup-asiakkaisiin ”Buutti Unicorns” nimen alla ja työn alla onkin neljän uuden startup-yrityksen ohjelmistotuotteet.

Maksuttomat 45 minuutin valmennukset toteutetaan etänä 5.-6.10.2022 . Ilmoittaudu 28.9. mennessä. Saat vahvistuksen valmennusajasta 29.9. mennessä sähköpostitse.

Lisätietoja: info@hubpanostamo.fi / 044 787 08 60

Lisää tapahtumia

Katso kaikki tapahtumat

Joko olet valmis astumaan mukaan yhteisöömme?

Me olemme valmiit ottamaan uudet jäsenet avosylin vastaan. Tai jos mieluummin kaipaat omaa rauhaa, on sitäkin tarjolla. Tule mukaan meidän jengiin!