Kulttuurituottajana kuopiolaisessa yritysyhteisössä

Kulttuurituottajana kuopiolaisessa yritysyhteisössä

Kaksi kuukautta on vierähtänyt nopeasti Hub Panostamolla kulttuurituottaja opintojen harjoittelua suorittaen.  Harjoitteluun on mahtunut monipuolisesti tehtäviä tapahtumien organisoinnista jopa Subsoccerin pelaamiseen työpäivän lomassa. Miten sitten kulttuurituottajana päädyin tekemään harjoitteluni coworkig-tiloja tarjoavassa kuopiolaisessa yritysyhteisössä?  Kiinnostuin ehdottomasti monipuolisesta työnkuvasta ja itselleni uudesta toimintaympäristöstä. Startup-maailma sekä yritysyhteisötoiminta ei ollut minulle ennestään tuttua millään lailla ennen harjoittelua. Se ei kuitenkaan haitannut menoa, sillä kuuntelemalla ja tekemällä oppii. Hub Panostamolla harjoittelija pääsee tarttumaan työtehtäviin heti.  Vastuuta jaetaan sopivasti ja tehtäviä räätälöidään oman osaamisen mukaan.  Nämä asiat ovatkin erittäin tärkeitä korkeakouluharjoitteluissa, että opiskelijalle annetaan mahdollisuus näyttää kykynsä, mutta tarvittaessa on mahdollisuus pyytää neuvoa.  

Hub Panostamon työntekijöitä

Oma osaamiseni painottuu tapahtumien suunnittelun ja organisoinnin puolelle ja näitä taitoja sain harjoittelussa myös hyödyntää. Harjoittelun aikana järjestimme muun muassa Perfect Your Pitch –illan yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa sekä olimme Tahko Ski Lift Pitch –tapahtumassa tapahtumapartnereina. Tapahtuma oli myös yksi harjoittelun mieleenpainuvimpia hetkiä, sillä pääsin tutustumaan startupeihin ja seuraamaan pitchauskisaa paikan päällä. Näiden tapahtumien lisäksi järjestimme huhtikuun lopussa Hubilla afterwork-tuparit uusien tilojen kunniaksi ja toukokuussa vietimme mentorointi-iltaa Kirsi Räikkösen johdolla. Kaiken suunnittelun ja organisoinnin lisäksi oli mielekästä oppia hanketyöskentelystä sekä toiminnan raportoinnista. 

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, kuten myös tämä harjoittelu ja on aika suunnata taas uusiin tehtäviin. Tämä kevät toi tullessaan uusia tuttavuuksia sekä näkökulmaa erilaisesta työskentely-ympäristöstä. Odotan mielenkiinnolla Hubin tulevia tapahtumia sekä tulevaisuutta, ja sitä mitä kaikkea se tulee pitämään sisällään.  

Hyvää kesää jokaiselle Hubilaiselle, yhteistyökumppanille ja kanssakulkijalle!  

Elina Rantametsä, Hub Panostamon harjoittelija

Lisää luettavaa

Lue kaikki artikkelit

Kulttuurituottajana kuopiolaisessa yritysyhteisössä

Kaksi kuukautta on vierähtänyt nopeasti Hub Panostamolla kulttuurituottaja opintojen harjoittelua suorittaen.  Harjoitteluun on mahtunut monipuolisesti tehtäviä tapahtumien organisoinnista jopa Subsoccerin pelaamiseen työpäivän lomassa. Miten...

Peer support drives startups forward

There are numerous definitions for a startup. Numerous are also the demands for a startup entrepreneur according to...

Yksivuotiaan kuulumiset

Kun saapuu pimeänä joulukuun aamuna hiljaiselle Hub Panostamolle ja istahtaa muistelemaan kuluneen vuoden vaiheita, pitää ottaa alkuun syvähengitys....

Joko olet valmis astumaan mukaan yhteisöömme?

Me olemme valmiit ottamaan uudet jäsenet avosylin vastaan. Tai jos mieluummin kaipaat omaa rauhaa, on sitäkin tarjolla. Tule mukaan meidän jengiin!