Hub Panostamo on AUKI

Hub Panostamo on AUKI

Kuopion startupien tukiyhdistys perustettiin syksyllä 2020 ja hubin tilat aukesivat yrittäjille Novapoliksen Microkadun 14. kerroksessa joulukuussa samana vuonna. Virallisia avajaisia jouduttiin koronatilanteen takia odottamaan aina syyskuulle 2021 saakka. Välissä ennätettiin jo muuttaa muutama kerrosväli alemmas. Mutta ai että – sitten koitti päivä, kun Hub Panostamon ovi kävi tavallista tiuhempaan ja paikalle saatiin joukko kutsuvieraita. Hub Panostamon avajaisia vietettiin 10.9.2021 rennosti ja innostuneen tunnelman vallitessa.

Hubin alkutaivalta oli juhlimassa paitsi hubilaisia myös mukava joukko yhteistyötahoja. Hub Panostamo haluaa olla risteys, jossa eri toimijat voivat kohdata ja avajaisissa tästä saatiin esimakua. Hubilla kuultiin myös kummisedän viisaita sanoja, kun Ari Lahti piti puheenvuoronsa. Ari toimii hubin suojelijana ja antoi kullanarvoisia neuvoja yrittäjän taipaleelle.

Hubilla tavataan jatkossakin! Jos avajaiset jäivät väliin, niin tule käymään kahvilla ja tsekkaamaan miltä meininki vaikuttaa.

Hubin toimintaa pyörittää Kuopion startupien tukiyhdistys, jonka toimintaan olet myös tervetullut mukaan. Nähdään Hubilla!

Lisää luettavaa

Lue kaikki artikkelit

Yksivuotiaan kuulumiset

Kun saapuu pimeänä joulukuun aamuna hiljaiselle Hub Panostamolle ja istahtaa muistelemaan kuluneen vuoden vaiheita, pitää ottaa alkuun syvähengitys....

Hub Panostamo on AUKI

Kuopion startupien tukiyhdistys perustettiin syksyllä 2020 ja hubin tilat aukesivat yrittäjille Novapoliksen Microkadun 14. kerroksessa joulukuussa samana vuonna....

Joko olet valmis astumaan mukaan yhteisöömme?

Me olemme valmiit ottamaan uudet jäsenet avosylin vastaan. Tai jos mieluummin kaipaat omaa rauhaa, on sitäkin tarjolla. Tule mukaan meidän jengiin!