Mentori-illassa Kirsi Räikkönen

Mentori-illassa Kirsi Räikkönen

Alkaa:
03
tiistai toukokuu 2022
event_time16:30
Päättyy:
03
tiistai toukokuu 2022
event_time18:00
Paikka: ticket_iconHUB Panostamo
Ilmoittautuminen/liput: location_iconIlmoittaudu mukaan!

Tervetuloa mukaan rentoon iltaan Hub Panostamolle (Microkatu 1, L-rakennus, 4. kerros) ti 3.5.2022 klo 16.30 alkaen. Illan mentori, Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen kertoo ja keskustelee kanssamme brändin tavoitteellisesta kehittämisestä.

Tarjolla on pientä purtavaa, verkostoitumista, keskustelua ja asiaa aiheesta ja aiheen vierestä. Aiemmin samana päivänä on mahdollista saada henkilökohtaista sparrausta Kirsin kanssa. Varaa aikasi pikaisesti ilmoittautumislinkin kautta. Mentori-illan virallinen osuus päättyy noin klo 18, mutta Hubille voi jäädä vielä hetkeksi vaihtamaan kuulumisia. Ilmoittaudu mukaan! https://forms.gle/aQzE9g25JCeARG138

Kirsin osaamisaluetta:
Yli 20 vuoden ylimmän johdon sekä johtoryhmätyöskentelyn kokemus kansainvälisistä ja kotimaisista huippuyrityksistä kuluttajatuotteiden, muodin, designin ja vähittäiskaupan alalta. Muutosjohtajamisen, strategisen suunnittelun ja kaupallistamishankkeiden vankka osaaja suunnittelusta käytäntöön niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Ylimmän johdon ja kaupallisten organisaatioiden strateginen konsultointi ja sparraus, business coaching ja mentorointi. Kokemus digitaalisesta start-up –maailmasta. Hallitustyöskentely. Strateginen, mutta samalla käytännönläheinen ja asiakaslähtöinen ote tekemiseen. Muutos- ja kasvujohtaja.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Joko olet valmis astumaan mukaan yhteisöömme?

Me olemme valmiit ottamaan uudet jäsenet avosylin vastaan. Tai jos mieluummin kaipaat omaa rauhaa, on sitäkin tarjolla. Tule mukaan meidän jengiin!